Ενημέρωση με ένα κλικ

Αγλαΐα Κυριακού: Ανατροπή για το νεκρό βρέφος

Νέο σενάριο για τα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με τον θάνατο ενός βρέφους 11 μηνών από τη Συρία το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το μωρό, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το μετέφερε στο «Αγλαΐα Κυριακού» ο πατέρας του.

Οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν ότι το μωρό έπασχε από μικροκεφαλία (μια ασθένεια που μεγαλώνει ο εγκέφαλος αλλά όχι και το κρανίο) και από εγκεφαλίτιδα.

Οι γιατροί κάλεσαν ιατροδικαστή ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στο σώμα του μωρού.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο, στο Παίδων θα μεταφερθούν απόψε, θα παραμείνουν για φύλαξη και αύριο θα πάνε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία για να εξεταστούν άλλα τρία παιδιά.

Πρόκειται για το διδυμο αδερφάκι του βρέφους, το μεγάλο παιδί της οικογένειας 2,5 ετών και άλλο ένα παιδάκι 2,5 ετών της άλλης οικογένειας που έμεναν στου Ζωγράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν και αυτά ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Επίσης, θα γίνει νεκροτομή στο βρέφος για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.

Στο Ανηλίκων έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται οι γυναίκες των Σύρων και μετά οι δύο άνδρες.

Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε ο Alpha, γιατρός του Παίδων κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ναι μεν είδε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης αλλά περιέγραψε επίσης πως η ασθένεια αυτή από την οποία έπασχε το βρέφος, η μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών.

Έτσι λοιπόν αναμένονται οι απαντήσεις από την νεκροτομή που θα γίνει στο βρέφος ώστε να δοθεί μια λύση στο θρίλερ που ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει