Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνάντηση αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου – Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε η πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Τετάρτη (12/02/2020).

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον αρχιεπίσκοπο για την συμπαράστασή του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ του έκανε γνωστές τις πρωτοβουλίες για να τιμηθεί η Επέτειος των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τονίζοντας πως η Σαλαμίνα και οι Θερμοπύλες ήταν ένα ορόσημο όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία και ιδιαίτερα για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Ευχήθηκε, επίσης, καλή επιτυχία στο έργο του αρχιεπισκόπου υπογραμμίζοντας πως δίνει το καλό παράδειγμα. Κατόπιν, ο κ. Ιερώνυμος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η κυρία Βαρδινογιάννη είναι η “ΕΛΠΙΔΑ”. Η ελπίδα ως έννοια, αλλά και ως κέντρο για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τόσες δυσκολίες». Μίλησε για το συγκεκριμένο έργο και τη σπουδαιότητά του, ενώ επεσήμανε ότι πάντοτε θα είναι συνεργάτες και συμπορευτές για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ σημείωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στη δράση Σαλαμίνα – Θερμοπύλες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει