Ενημέρωση με ένα κλικ

Μικρή Βαλεντίν: Το σχέδιο του πατέρα, τα ψέμματα και η εξέταση DNA

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν που είχε εξαφανιστεί στις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι και βρέθηκε σχεδόν μετά από δύο μήνες (12/2) στη Γαλλία.

Ο πατέρας της 7χρονης, που αρχικά είχε υποστηρίξει στην Ασφάλεια ότι η σύζυγός του δεν βρίσκεται στη ζωή, άλλαξε τη δήλωσή του και είπε ότι είναι ψέμα και δεν ισχύει καθώς βρίσκεται μαζί με την μικρή στη Γαλλία.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε ως η μητέρα της μικρής Βαλεντίν θα υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί εάν πρόκειται για τη βιολογική της μητέρα.

Ο πατέρας της Βαλεντίν μίλησε μετά από υπόδειξη των αστυνομικών με την κόρη του Βαλεντίν στη Λυών της Γαλλίας. Τη ρώτησε αν είναι καλά και εκείνη φάνηκε αρκετά πρόσχαρη. «Θα σε δω σύντομα, σε αγαπώ» είπε ο πατέρας στην κόρη του όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Έχω μετανιώσει. Ήταν ανόητο εκ μέρους μου αυτό που έκανα. Δεν ήθελα να προκαλέσω αναστάτωση. Το μόνο που θέλω πια είναι να ξαναδώ το παιδί μου» είπε ο ίδιος.

«Ήθελα ένα καλύτερο μέλλον για την κόρη μου»

Όπως υποστήριξε ο πατέρας της 7χρονης, απώτερος σκοπός του ήταν να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την κόρη του.

«Ως πατέρας αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Ότι δεν μπορώ να προσφέρω στην κόρη μου όσα έπρεπε να προσφέρω για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Ήθελα να εξασφαλίσω για το παιδί μου καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης. Έτσι αποφάσισα να στείλω το παιδί στη θεία του στη Γαλλία, που μπορούσε να το μεγαλώσει καλύτερα» είπε ο πατέρας.

«Όταν το έστειλα, μετά σκέφτηκα ότι το παιδί θα αρχίσουν να το αναζητούν από το σχολείο του και από αλλού. Έτσι, πήγα και δήλωσα την εξαφάνισή του. Μετά σκέφτηκα τις συνέπειες που θα έχει η πράξη μου σε σχέση με τον νόμο και τρομοκρατήθηκα. Έτσι άρχισα να λέω ψέματα. Νόμιζα ότι, εάν έλεγα από την αρχή την αλήθεια, θα με τιμωρούσε ο νόμος» συνέχισε ο ίδιος.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών τόσο στο διαμέρισμα του πατέρα της Βαλεντίν όσο και στα σπίτια ομοεθνών του βρήκαν πλαστά έγγραφα αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο για Γαλλία με σημερινή ημερομηνία.

Ο πατέρας της Βαλεντίν που κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα κατ’ επάγγελγμα, παράνομη είσοδο στη χώρα και παράνομη κατοχή πλαστών εγγράφων, πήρε προσθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει