Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Επιστρέφει στην Ελλάδα τον Μάρτιο

Αισιόδοξοι ότι ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα επιστρέψει στις αρχές Μαρτίου στην Ελλάδα από τη Βοστώνη όπου βρίσκεται, είναι οι γονείς του δίχρονου παιδιού.

Η οικογένεια έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα στη Βοστώνη, προκειμένου να κάνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ την ειδική γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 από την οποία πάσχει.

Η οικογένεια του μικρού εκτιμά ότι θα επιστρέψουν σε περίπου ένα μήνα στην Ελλάδα και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα συνεχίσει εδώ ειδική φυσιοθεραπευτική αγωγή.

«Είναι πάρα πολύ δυνατός. Τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο, υπομονή και επιμονή» ανέφερε ο πατέρας του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος στέκεται πλέον στα πόδια του, θα υποβληθεί σε επέμβαση. Κάτι που έκριναν απαραίτητο οι γιατροί και όλοι εύχονται να κερδίσει και αυτή τη μάχη.

«Το παιδί μας πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, γιατί οι γιατροί το θεώρησαν απαραίτητο. Πιστεύουμε ότι θα βγει δυνατός και από αυτή τη δοκιμασία» δήλωσε η μητέρα του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει