Ενημέρωση με ένα κλικ

Θάνος Μικρούτσικος: Την Κυριακή το ιδιαίτερο μνημόσυνο

Μία παράσταση στη μνήμη του μουσικοσυνθέτη για καλό σκοπό

Η οικογένεια του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη, Θάνου Μικρούτσικου, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε πως αυτή την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ένα διαφορετικό μνημόσυνο, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Με ανάρτηση στην σελίδα του Θάνου Μικρούτσικου στο Facebook, έγινε γνωστό πως αντί για μνημόσυνο η παράσταση «Ως την άκρη του κόσμου» θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη και τα έσοδά της θα δοθούν σε μία δομή προσφύγων.

Αναλυτικά το μήνυμα: «Η παράστασή μας “Ως την άκρη του κόσμου” φτάνει στο τέλος της. Μια παράσταση που σήμαινε για όλους μας πολλά. Ο Θάνος είχε το ίδιο πάθος, την ίδια αγωνία και τον ίδιο ενθουσιασμό με όλους τους άλλους. Άλλωστε το πίστευε πάντα πως “μάταιο ταξίδι δεν υπάρχει”.

Όσοι δουλέψαμε μαζί του σκεφτήκαμε αυτή την Κυριακή αντί για μνημόσυνο που καθόλου δεν αγαπούσε να παίξουμε για κείνον και να συγκεντρώσουμε όλα τα έσοδα για μια δομή προσφύγων.

Με αφορμή αυτή την παράσταση ο Θάνος είχε πει: “Όποιος δεν παλεύει είναι κιόλας ηττημένος. Πρέπει να παλέψουμε καθημερινά και να κάνουμε βήματα για εκείνη την κοινωνία που όλα τα παιδιά του κόσμου θα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία”. Κυριακή 9/2 στο θέατρο Τζένη Καρέζη, 11.30».

Δείτε την ανάρτηση:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει