Ενημέρωση με ένα κλικ

Απήγαγαν και ξυλοκοπούσαν ιερόδουλες για να τις ληστέψουν

Συνελήφθησαν οι δράστες που σκόρπιζαν τρόμο στην Αθήνα

Η σύλληψη δυο αλλοδαπών, αποκάλυψε τη φρίκη που έζησαν τα θύματά τους, καθώς δεν χωρά ανθρώπου νους την κόλαση που έζησαν οι τουλάχιστον τρεις γυναίκες που έπεσαν στα χέρια των δυο επικίνδυνων κακοποιών.

Οι δυο δράστες που συνελήφθησαν εμπλέκονται σε τουλάχιστον τρεις υποθέσεις αρπαγής, ληστείας, βασανισμού και βιασμού αλλοδαπών γυναικών που εργάζονταν ως ιερόδουλες.

Συνελήφθησαν εχθές, 4 Φεβρουαρίου, από άνδρες της υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και τις τελευταίες 15 μέρες είχαν σκορπίσει τρόμο στις πιάτσες της Αθήνας.

Οι επιθέσεις σε βάρος των ιερόδουλων γυναικών έγιναν τις τελευταίες 15 μέρες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Οι δυο δράστες παραβίασαν άδεια γραφεία ή άλλους πρώην επαγγελματικούς χώρους και στη συνέχεια έκλειναν ραντεβού εκεί με τα θύματά τους προσποιούμενοι τους πελάτες. Όταν οι γυναίκες πήγαιναν στο ραντεβού, οι επικίνδυνοι κακοποιοί τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν άγρια με λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, προκαλώντας τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικό της βαναυσότητας με την οποία χτυπούσαν οι δράστες τα θύματά τους, το γεγονός πως σε μια γυναίκα προκάλεσαν κάταγμα στο κεφάλι και ρήξη τυμπάνου, της έσπασαν το αριστερό χέρι και της «μαύρισαν» όλο το σώμα!

Αφού χτυπούσαν ανελέητα τα θύματά τους, οι επικίνδυνοι κακοποιοί βίασαν αλλεπάλληλα τα θύματά τους, τους έπαιρναν ό,τι χρήματα και προσωπικά αντικείμενα είχαν μαζί τους. Ανάμεσα στα αντικείμενα που τους έκλεβαν και κάρτες δωματίων από τα ξενοδοχεία όπου έμεναν οι γυναίκες. Τις κάρτες αυτές χρησιμοποιούσαν για να μπαίνουν στα δωμάτιά τους, να τους κλέβουν χρήματα και κοσμήματα ή ό,τι άλλο έβρισκαν.

Από το δωμάτιο μιας γυναίκας έκλεψαν και τις πιστωτικές της κάρτες, τις οποίες χρησιμοποίησαν για να «σηκώσουν» από ΑΤΜ το ποσό των 4.300 ευρώ. Και κατάφεραν να το κάνουν αφού έδειραν ανελέητα την κάτοχό τους για να τους αποκαλύψει τους κωδικούς.

Και η αδίστακτη δράση τους δεν σταματούσε εκεί. Οι δυο δράστες επικοινωνούσαν με συγγενείς των γυναικών και απαιτούσαν λεφτά για να τις αφήσουν ελεύθερες! Σε μια περίπτωση, μάλιστα, κατάφεραν να αποσπάσουν 1.000 ευρώ.

Μετά απ’ όλα αυτά, άφηναν τα θύματά τους δεμένα και αβοήθητα.

Η σύλληψή τους αποδείχθηκε επεισοδιακή, με τους δυο δράστες να αντιστέκονται σθεναρά στους αστυνομικούς! Οι δυο τους, άλλωστε, δεν είναι… άγνωστοι στις αρχές, αφού στο παρελθόν έχουν απασχολήσει επανειλημμένα για διάφορα αδικήματα. Ο ένας έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές και εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές, ενώ ο άλλος έχει συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών και για ναρκωτικά και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει