Ενημέρωση με ένα κλικ

Φώτης Ντούλος: Tι αναφέρει στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε

«Αν διαβάζετε αυτό την επιστολή σημαίνει ότι δεν είμαι πια εδώ», αναφέρει στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο Φώτης Ντούλος.

Το σημείωμα αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλου, που άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη μετά από δυο 24ωρα στο νοσοκομείο ύστερα από την απόπειρα που είχε κάνει στις αρχές της εβδομάδας, φέρνει στο φως η New York Post.

«Αρνούμαι να περάσω έστω και μια ώρα στη φυλακή για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση» γράφει ο Φώτης Ντούλος στο σημείωμα που άφησε τη στιγμή που αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητό του και να το γεμίσει με καπνούς εξάτμισης για να αυτοκτονήσει.

«Αρκετά πια», γράφει στο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο όπου επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. «Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο αυτό, κάντε το».

Ο 52χρονος Έλληνας κατασκευαστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του σπιτιού του, το πρωί της Τρίτης λίγες ώρες πριν το ραντεβού που είχε στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Φώτης Ντούλος ουσιαστικά ήταν κλινικά νεκρός μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του και αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα το βράδυ της Πέμπτης.

Συγγενείς του Φώτη Ντούλου, μάλιστα, είχαν φύγει από την Ελλάδα αμέσως μετά την απόπειρα αυτοκτονίας για να προλάβουν να τον αποχαιρετήσουν. Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πίσω του ο Φώτης Ντούλος ήταν γραμμένο σε μια κόλλα χαρτί με μπλε στυλό. Σε αυτό αναγράφεται η ημερομηνία 28/1/2020 την ημέρα δηλαδή που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει