Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξάρχεια: Νέα αστυνομική επιχείρηση

Σε δέκα συνολικά συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια νέων επιχειρήσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων προχώρησαν σε δέκα συνολικά συλλήψεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πέντε από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σε βάρος των υπολοίπων θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, επειδή, όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν των νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στην Ελλάδα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων για ναρκωτικά βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 11 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 19,1 γραμμαρίων.

Παράλληλα με τις συλλήψεις αυτές στις επιχειρήσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), Δράσης και ΔΙ.ΑΣ, καθώς και προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, προσήχθησαν και 21 αλλοδαποί, εκτός των άλλων πέντε που συνελήφθησαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει