Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ποιοι μάρτυρες – «κλειδιά» αναμένεται να καταθέσουν

Οι καταθέσεις των μαρτύρων-«κλειδιά» αναμένεται να δώσουν «φως» στην υπόθεση

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών η δεύτερη δικάσιμος της υπόθεσης για τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Οι καταθέσεις των μαρτύρων-«κλειδιά» αναμένεται να δώσουν «φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, σήμερα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα καταθέσουν ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της άτυχης Ελένης και ένας άντρας που εργαζόταν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη διαδρομή προς Πεύκο, όπου βρίσκεται το εξοχικό του κατηγορούμενου. Ο συγκεκριμένος άντρας είχε δει και τα τρία παιδιά μαζί και μίλησε με τον έλληνα κατηγορούμενο.

Επιπλέον, η κατάθεση της επιστήθιας φίλης της Ελένης αναμένεται να δώσει και άλλα στοιχεία στην υπόθεση, καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της όταν ο αλβανός κατηγορούμενος της χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και στην οποία είχε στείλει μήνυμα όσο βρισκόταν μαζί του να την πάρει σε μια ώρα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατάθεση ενώπιον δικαστή της γιαγιάς του έλληνα κατηγορούμενου, η οποία βρισκόταν στον από κάτω όροφο την ώρα του εγκλήματος. Η γιαγιά ισχυρίζεται μέχρι σήμερα ότι δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα. Ακομα, θα καταθέσουν και οι γονείς του έλληνα κατηγορούμενου.

Επίσης, η πολιτική αγωγή έχει καλέσει ως μάρτυρες τον ιατροδικαστή και τον αρμόδιο αστυνομικό που πήρε το DNA, οι οποίοι θα δώσουν λεπτομέρειες και στοιχεία για το θάνατο της άτυχης Ελένης, ενώ η υπεράσπιση έχει καλέσει συνολικά έξι μάρτυρες που αποτελείται από φίλους και συγγενείς του Έλληνα κατηγορούμενου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει