Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Μάκη Γκαγκάτση, ενθαρρύνοντας τους διεθνείς για το μέλλον της ομάδας.
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του για την τελετή υπογραφής πρωτοκόλλων αμοιβαίας παράδοσης και παραλαβής ιστορικών κειμηλίων και ανθρωπολογικού υλικού μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσημης εκδήλωσης, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο έχει ήδη αγωνιστεί στην Τούμπα απέναντι στην Ολλανδία, προετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με τη Γερμανία στο πλαίσιο του Nations League.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, τονίζοντας τη σημασία της στήριξης προς την ομάδα: «Έχουμε συζητήσει και με τον κόουτς και με τον πρόεδρο να βοηθήσουμε να αποκτήσει η Εθνική ομάδα τις υποδομές που χρειάζεται, σε βάθος χρόνου. Να μας κάνετε πάντα υπερήφανους, εκπλήξατε πολλούς αλλά όχι τους εαυτούς σας».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του πρωθυπουργού, δηλώνοντας: «Ευχαριστούμε για όλη τη βοήθεια. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας, οι παίκτες μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να νικήσουν κάθε αντίπαλο». Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρόσθεσε με νόημα: «Το πάθος των παικτών μας για την Εθνική είναι μοναδικό».
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=ZYkakrOBpJ8