Ενημέρωση με ένα κλικ

Πύργος: Απολογείται ο 26χρονος που ξυλοκόπησε με ρόπαλο την πρώην σύντροφό του και τον πατέρα της

Κακουργηματικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος, ο οποίος ισχυρίζεται πως υπήρξε οικονομική διαφορά 5.000 ευρώ.

Στην ανακρίτρια Ηλείας οδηγήθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί ο 26χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και του πατέρα της στον Πύργο. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί κακουργηματική δικογραφία που περιλαμβάνει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της βαριάς και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο ίδιος, μέσω της υπεράσπισής του, επικαλείται ως αιτία οικονομικές διαφορές, ισχυριζόμενος ότι είχε δανείσει το ποσό των 5.000 ευρώ στη γυναίκα, το οποίο δεν του επεστράφη, ενώ υποστηρίζει πως εκείνος δέχθηκε πρώτος επίθεση.

Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε το Σάββατο 12/9/2026, όταν ο 26χρονος και ένας συνεργός του, έχοντας τα χαρακτηριστικά τους καλυμμένα με κουκούλες, προσέγγισαν την οικία της 36χρονης. Κρατώντας ρόπαλα, ξεκίνησαν αρχικά να προκαλούν φθορές στο αυτοκίνητο της γυναίκας. Όταν η 36χρονη βγήκε από το σπίτι μαζί με τον πατέρα της για να ελέγξουν την κατάσταση, δέχθηκαν απανωτά χτυπήματα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί κάταγμα στο χέρι και ο πατέρας της να τραυματιστεί στο κεφάλι. Μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα θύματα κατήγγειλαν άμεσα το περιστατικό στις Αρχές.

Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για πλήθος αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένης της παράβασης του νόμου περί όπλων, ο 26χρονος από τον Κάμπο εντοπίστηκε από την Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής 18/9/2026. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση στο χωριό όπου διαμένει ο δράστης και τον συνέλαβαν ενώ βρισκόταν σε χώρο μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com