Νέα Μάκρη: 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα επιχειρούν για φωτιά σε μαντρί κοντά στο Ζούμπερι
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής σε αγροτοδασική έκταση, παρά το γεγονός ότι η εστία βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης για τη φωτιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε αγροτοδασική περιοχή της Νέας Μάκρης, πλησίον του Ζούμπερι. Η φωτιά ξεκίνησε από μαντρί που εντοπίζεται σε οικόπεδο, το οποίο ευτυχώς βρίσκεται σε απόσταση από κατοικημένες ζώνες, περιορίζοντας έτσι τον άμεσο κίνδυνο για τους κατοίκους.
Παρά τον απομονωμένο χαρακτήρα της εστίας, το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έθεσε το περιστατικό σε άμεση προτεραιότητα λόγω της έντονης αρχικής εικόνας της πυρκαγιάς. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καταβάλλοντας προσπάθειες για τον πλήρη περιορισμό και την κατάσβεση του μετώπου.
