Διδυμότειχο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού 97χρονης μετά από φωτιά σε πολυκατοικία
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν με ασφάλεια την ηλικιωμένη γυναίκα από το διαμέρισμά της, ενώ η ίδια νοσηλεύεται προληπτικά.
Μια επιχείρηση διάσωσης που έληξε με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο, όταν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν μια 97χρονη γυναίκα από το σπίτι της, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 22.40 στο ισόγειο διαμέρισμα των νέων εργατικών κατοικιών, όπου διέμενε μια οικογένεια, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν πως η εστία εντοπίστηκε στην κουζίνα.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα 4 πυροσβεστικά οχήματα με 7 πυροσβέστες. Λόγω της έντονης παρουσίας καπνού, η ηλικιωμένη γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Ευτυχώς, η ίδια είχε τις αισθήσεις της και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ικανοποιητική, ωστόσο αποφασίστηκε η παραμονή της στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια πρόκλησης της φωτιάς.