Ενημέρωση με ένα κλικ

Θρήνος για τη Βάγια Νέστορα: Το συγκινητικό «αντίο» του συζύγου της μετά την επίθεση

Με μια σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παναγιώτης Νέστορας αποχαιρετά τη σύζυγό του, που έχασε τη ζωή της από το δολοφονικό χτύπημα με γκαζάκια.

Βαρύ είναι το κλίμα πένθους μετά τον άδικο θάνατο της Βάγιας Νέστορα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από την αποτρόπαια επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία όπου διέμενε η κόρη της. Ο σύζυγός της, Παναγιώτης Νέστορας, επέλεξε να αποχαιρετήσει τη σύντροφο της ζωής του με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από την οποία εκφράζει τον πόνο του, αλλά και την περηφάνια για την «ηρωίδα της ζωής», όπως τη χαρακτηρίζει.

Στο κείμενό του, ο κ. Νέστορας αναφέρεται στα 47 κοινά τους χρόνια, ενώ δηλώνει πως ο ίδιος και η κόρη τους, Αφροδίτη Νέστορα —η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται τραυματισμένη— θα παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί. «Σήμερα μετά το δολοφονικό χτύπημα των ανόητων μπαχαλάκιδων, αναρχικών και φοβιτσιάρηδων αποχαιρετώ τη γυναίκα μου Βάγια για τη χώρα των αγγέλων», γράφει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την οδύνη του για το γεγονός που έχει προκαλέσει ομόθυμη καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο.

Την ίδια στιγμή, το περιστατικό συνεχίζει να απασχολεί έντονα τη δημόσια σφαίρα, με τον Πρωθυπουργό να τονίζει πως δεν πρέπει να υπάρξει «καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων». Η τραγική απώλεια μιας γυναίκας που ήταν γνωστή για την προσφορά της έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ η ανάρτηση του συζύγου της αποτελεί μια κραυγή αγωνίας και αγάπης που αντηχεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com