Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες των τριών επιθέσεων που προκάλεσαν τον θάνατο γυναίκας

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναλύει υλικό από κάμερες ασφαλείας και εγκληματολογικά ευρήματα για να ταυτοποιήσει τους δράστες που έδρασαν μέσα σε 17 λεπτά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό των δραστών των τριών συντονισμένων επιθέσεων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση έχει λάβει τραγικές διαστάσεις, καθώς μία γυναίκα, η οποία έφερε εγκαύματα στο 80% του σώματός της, υπέκυψε στα τραύματά της.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία σε συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές εξετάζει κάθε διαθέσιμο στοιχείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λίας Χριστάρα, οι ερευνητές έχουν συγκεντρώσει οπτικό υλικό από δεκάδες κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής που εκτιμάται ότι ακολούθησαν οι δράστες. Το γεγονός ότι οι τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 17 λεπτών ενισχύει την εκτίμηση των αρχών ότι επρόκειτο για ένα άρτια οργανωμένο σχέδιο με συγκεκριμένη επιχειρησιακή προετοιμασία.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι κινήσεις δύο ατόμων που φέρονται να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και ομάδα υποστήριξης. Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια αναλύονται όλα τα ευρήματα από τα τρία σημεία των επιθέσεων, με στόχο την ανεύρεση γενετικού υλικού ή αποτυπωμάτων. Οι αρχές επανεξετάζουν επίσης παλαιότερες υποθέσεις με παρόμοια χαρακτηριστικά, αναζητώντας πιθανές συνδέσεις.

Η τραγική απώλεια της γυναίκας έχει αλλάξει τα δεδομένα της έρευνας, με τις αστυνομικές αρχές να αντιμετωπίζουν την υπόθεση με τη μέγιστη βαρύτητα. Στόχος παραμένει η ταχεία εξιχνίαση και η σύλληψη των υπευθύνων, με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο ertflix.gr και το ertecho.gr.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com