Αγρίνιο: Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος στην άκρη του δρόμου χωρίς τα ρούχα του
Θρίλερ με τον θάνατο ηλικιωμένου στο Αγγελόκαστρο – Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών και η ιατροδικαστική εξέταση.
Συναγερμός σήμανε στις αρχές στο Αγρίνιο, το απόγευμα του Σαββάτου, μετά τον εντοπισμό ενός 70χρονου άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην άκρη του δρόμου. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή και, αντιλαμβανόμενα τη σοβαρότητα της κατάστασης, σταμάτησαν διερχόμενη γυναίκα που οδηγούσε μοτοσικλέτα, η οποία ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή για να συλλέξουν στοιχεία, καθώς ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ο 70χρονος βρέθηκε χωρίς τα ρούχα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας διέμενε μόνος του στο Αγγελόκαστρο, ενώ δεν ήταν γνωστό να αντιμετωπίζει κάποιο πρόσφατο πρόβλημα υγείας.
Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για να εξετάσει ενδελεχώς το περιστατικό και να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο άνδρας δεν φέρει εμφανή τραύματα, ωστόσο η πλήρης εικόνα για τις συνθήκες του θανάτου αναμένεται να προκύψει από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Οι έρευνες των αρχών παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη.