Ενημέρωση με ένα κλικ

Τροχαίο στην Πάτρα: Δεν κατέγραψε τη μοιραία σύγκρουση η κάμερα στο κράνος του 52χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Τροχαίας για τα αίτια του δυστυχήματος στο Ρίο που κόστισε τη ζωή σε πατέρα και γιο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 31/5 στο Ρίο της Πάτρας, με θύματα έναν 52χρονο πατέρα και τον 17χρονο γιο του. Οι ελπίδες των ερευνητών να ρίξουν φως στις συνθήκες της σύγκρουσης μέσω της κάμερας που έφερε στο κράνος του ο 52χρονος οδηγός αποδείχθηκαν μάταιες, καθώς η καταγραφή είχε διακοπεί λίγα λεπτά πριν από το μοιραίο συμβάν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κατηφορικό οδικό τμήμα στην έξοδο της πόλης προς το Ρίο, πλησίον της Περιμετρικής Πατρών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 52χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα στα κιγκλιδώματα και στο τσιμεντένιο στηθαίο που παραμένει στο σημείο για περισσότερο από μία δεκαετία λόγω εργασιών ενίσχυσης της γέφυρας.

Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία. Ο πατέρας του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο επί 45 λεπτά, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Ο άτυχος 17χρονος, μαθητής της Β’ Λυκείου στο Πειραματικό Σχολείο Πατρών και αθλητής της ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής, είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων για το ήθος και την αθλητική του πορεία. Η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, ενώ η Τροχαία εξετάζει πλέον μια σειρά από παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης του οδοστρώματος και της σήμανσης των εργοταξιακών έργων στο σημείο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com