Ενημέρωση με ένα κλικ

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Μαζική έξοδος με 59.000 οχήματα από την Αθήνα σε δύο ημέρες

Αυξημένη κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας και 100% πληρότητα στα πλοία από τον Πειραιά, ενώ η Θεσσαλονίκη υποδέχεται πλήθος τουριστών.

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με την Τροχαία να βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής ήδη από την Παρασκευή. Προκειμένου να διευκολυνθεί η κίνηση των πολιτών, έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά, η οποία ισχύει από τις 08:00 έως τις 13:00.

Τα στοιχεία από τα διόδια της Ελευσίνας αποτυπώνουν το μέγεθος της μετακίνησης: μόνο κατά το διάστημα 17:00 με 18:00 της Παρασκευής, από το σημείο πέρασαν 3.500 αυτοκίνητα. Συνολικά, την Παρασκευή καταγράφηκαν 30.000 αναχωρήσεις, οι οποίες προστίθενται στις 29.000 οχημάτων που είχαν εγκαταλείψει την Αθήνα ήδη από την Πέμπτη.

Αυξημένη είναι η δραστηριότητα και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου τα πλοία αναχωρούν με πληρότητα που αγγίζει το 100%, έχοντας ως κύριους προορισμούς τις Κυκλάδες και τον Αργοσαρωνικό. Την ίδια στιγμή, η Θεσσαλονίκη γνωρίζει μεγάλη τουριστική κίνηση, με τις πληρότητες στα ξενοδοχεία να υπερβαίνουν το 80%, κυρίως λόγω των επισκεπτών από την Τουρκία. Στα ΚΤΕΛ Μακεδονία, η κίνηση έχει αυξηθεί κατά 25%, με τους υπεύθυνους να δρομολογούν 100 επιπλέον λεωφορεία για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ertflix.gr και το ertecho.gr.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com