Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς

Βαθιά θλίψη στον πολιτικό κόσμο για την απώλεια του βουλευτή Κορινθίας – Το συγκινητικό αντίο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτής Κορινθίας, Νίκος Ταγαράς, έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στον πολιτικό κόσμο, με εκπροσώπους όλων των παρατάξεων να αποχαιρετούν έναν άνθρωπο που διακρίθηκε για το ήθος, τη σοβαρότητα και την πολυετή προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση και το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Νίκος Ταγαράς υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα για την Κορινθία, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο, ειδικά στον τομέα της χωροταξίας και του περιβάλλοντος. Την οδύνη του για την απώλεια εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για έναν «ανεκτίμητο συνάδελφο» και «άνθρωπο της δράσης».

«Στη Νέα Δημοκρατία, η απώλειά του αφήνει τεράστιο κενό», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο εκλιπών εργάστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Χωροταξικό και Πολεοδομικό Σχεδιασμό, ο οποίος αποτελεί πλέον την παρακαταθήκη του για τη χώρα. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, επίσης, στη διαχρονική σύνδεση του Νίκου Ταγαρά με το Χιλιομόδι, τονίζοντας πως ο τόπος θρηνεί έναν άνθρωπο που τον εκπροσώπησε με πάθος και συνέπεια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com