Ενημέρωση με ένα κλικ

Άδωνις Γεωργιάδης: Εγκαινίασε τα νέα ΤΕΠ στο νοσοκομείο Μεταξά και ανακοίνωσε 43 νέες προσλήψεις

Σημαντική ενίσχυση του αντικαρκινικού νοσοκομείου στον Πειραιά με 10 γιατρούς, 33 νοσηλευτές και νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Την ολοκλήρωση και παράδοση του ανακαινισμένου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 28 Μαΐου 2026.

Ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει το νοσοκομείο «Μεταξά» για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και τη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης των υπηρεσιών του, ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε την ενίσχυση του ιδρύματος με δύο νέα ακτινολογικά μηχανήματα εντός του καλοκαιριού. Παράλληλα, εξειδίκευσε το πλάνο προσλήψεων, ανακοινώνοντας την άμεση προκήρυξη για 10 νέους ιατρούς και 33 επικουρικούς νοσηλευτές, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

«Το έχω ξεχωρίσει. Είμαι υπερήφανος που επί θητείας μου εντάχθηκαν και ολοκληρώθηκαν πολλά έργα, όπως τα νέα ΤΕΠ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης απένειμε τα εύσημα στη διοίκηση του νοσοκομείου για τις πρωτοβουλίες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα που έχουν υλοποιηθεί, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητα ασθενών και εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών λύσεων υποστήριξης και φιλοζωικών δράσεων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com