Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελ Εχίδο: 25χρονος σκότωσε τους γονείς του και τραυμάτισε τέσσερα άτομα

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται δύο βρέφη, ενώ ο δράστης παραδόθηκε στις ισπανικές αρχές μετά την αποτρόπαιη πράξη του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία η είδηση για μια αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε αργά τη νύκτα της Δευτέρας στην πόλη ελ Εχίδο, στην επαρχία Αλμερία. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, ένας 25χρονος άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τους γονείς του, ενώ στην ίδια επίθεση τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και το επτά μηνών παιδί του.

Τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Πέρα από το βρέφος, τραυματίες είναι ένας 60χρονος άνδρας, μια γυναίκα και ένα ακόμη μωρό ηλικίας 18 μηνών, όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Ο δράστης, μετά την αποτρόπαιη πράξη του, τράπηκε αρχικά σε φυγή, ωστόσο τελικά παραδόθηκε αυτοβούλως σε τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπως μετέδωσε το Europa Press.

Οι ισπανικές αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκάνουν τα ακριβή αίτια του εγκλήματος, με τις πρώτες ενδείξεις να παραπέμπουν σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν την προέλευση του όπλου που χρησιμοποίησε ο 25χρονος, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν διέθετε άδεια οπλοκατοχής. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς επιθέσεις με πυροβόλα όπλα και πολλαπλά θύματα θεωρούνται εξαιρετικά σπάνιες στην Ισπανία, χώρα με ιδιαίτερα αυστηρή νομοθεσία για την οπλοκατοχή. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι το 2023 καταγράφηκαν στη χώρα 53 ανθρωποκτονίες με πυροβόλο όπλο, ποσοστό που συγκαταλέγεται στα χαμηλότερα διεθνώς, σύμφωνα με τα στοιχεία του γραφείου του ΟΗΕ για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com