Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου της 30χρονης στην Αθήνα

Το βιντεοληπτικό υλικό που φαίνεται να απαλλάσσει τον 45χρονο Ιταλό από την εμπλοκή του στην τραγωδία της οδού Κολοκοτρώνη.

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην έρευνα για τον τραγικό θάνατο της 30χρονης γυναίκας από την Αιθιοπία, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από παράθυρο 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, το πρωί της Παρασκευής (17/04). Η νέα τροπή στην υπόθεση αφορά την εμπλοκή του 45χρονου Ιταλού τουρίστα, η οποία φαίνεται να καταρρίπτεται μετά την εξέταση υλικού από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, το βιντεοληπτικό υλικό από το κλιμακοστάσιο δείχνει τον 45χρονο να εξέρχεται από το διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης του 3ου ορόφου, τέσσερα λεπτά μετά την πτώση της κοπέλας. Ο άνδρας, ο οποίος είχε γνωρίσει την 30χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής για ερωτική συνεύρεση, είχε προσαχθεί άμεσα από τις αρχές μετά το περιστατικό, καθώς γείτονας ανέφερε πως άκουσε έντονη φασαρία πριν από το τραγικό γεγονός.

Κατά την προανάκριση, ο 45χρονος υποστήριξε πως, μετά από διαπληκτισμό, την έβγαλε έξω από το διαμέρισμα και έκλεισε την πόρτα, με την κοπέλα να τον παρακαλεί να της ανοίξει. Οι αμυχές που έφεραν και οι δύο αποδόθηκαν από τον ίδιο στην ερωτική συνεύρεση που είχε προηγηθεί. Στο σημείο της πτώσης, το παράθυρο του φωταγωγού εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως ο θάνατος της γυναίκας ενδέχεται να οφείλεται σε δυστύχημα, στην προσπάθειά της να καταρριχηθεί από το παράθυρο. Κατόπιν των ευρημάτων, αναμένεται η ενημέρωση της εισαγγελικής αρχής και η αποδέσμευση του προσαχθέντος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com