Ενημέρωση με ένα κλικ

Τραγωδία στα Τέμπη: Συνεχίζονται οι έρευνες στο Κουλούρι 

Ο μεταλλουργός συνέλλεξε δείγματα από την εμπορική αμαξοστοιχία για να εξετάσει εάν υπάρχουν ενδείξεις φωτιάς ή έκρηξης.

Το πρωί της Παρασκευής, ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, συνοδευόμενο από δικαστικούς πραγματογνώμονες, επισκέφθηκε τον χώρο στο Κουλούρι, όπου φυλάσσονται τα συντρίμμια των αμαξοστοιχιών που συγκρούστηκαν στα Τέμπη.

 

Την Πέμπτη, ο μεταλλουργός καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο, ολοκλήρωσε την έρευνά του, συλλέγοντας δείγματα για να εξετάσει εάν υπάρχουν ενδείξεις φωτιάς ή έκρηξης στη δεύτερη μηχανή της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

 

 

Επιπλέον, συλλέχθηκαν δείγματα που θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο για ανάλυση, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στο σύστημα κλιματισμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com