Ενημέρωση με ένα κλικ

Αφαίρεσαν το καμάκι από το κρανίο του 69χρονου που είχε δεχθεί επίθεση από τον γιο του

Η εικόνα του 69χρονου, να είναι όρθιος στην πόρτα του σπιτιού του, με το καμάκι καρφωμένο στο κεφάλι του και παρ’ όλα αυτά να έχει πλήρως τις αισθήσεις του, ήταν ασύλληπτη.

Σε χειρουργείο υπεβλήθη ο 69χρονος άντρας από τον Βόλο για να κρατηθεί στη ζωή, μετά την επίθεση που είχε δεχθεί την Τρίτη, από τον γιο του, ο οποίος τον στόχευσε στο κεφάλι του με ψαροτούφεκο.

Το καμάκι από το ψαροτούφεκο διαπέρασε το κρανίο του από την μία πλευρά στην άλλη, από το ύψος του αυτιού και στη συνέχεια με άλλη βέργα ψαροτούφεκου τον τραυμάτισε στο στήθος. 

Το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η μεταλλική βέργα αφαιρέθηκε από το κεφάλι του και ο ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, χρειάστηκε να κόψουν τα δύο κομμάτια από το βέλος που προεξείχαν, ώστε να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Επίθεση στο Βόλο: Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου -  Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση

Η εικόνα του 69χρονουνα είναι όρθιος στην πόρτα του σπιτιού του, με το καμάκι καρφωμένο στο κεφάλι του και παρ’ όλα αυτά να έχει πλήρως τις αισθήσεις του, είναι ασύλληπτη.

Στο πλευρό του 69χρονου βρίσκονται οι συγγενείς του, οι οποίοι απ’ τη μια ανησυχούν για εκείνον, από την άλλη όμως, αγωνιούν και για τον γιο του που έχει εξαφανιστεί.

«Χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό και είναι μια χαρά. Είναι τρομερό. Δεν είχε κάνει ποτέ του τέτοια πράγματα. Ήταν ήρεμο παιδί», δήλωσε συγγενής.

Στην γειτονιά λένε ότι ήταν κοινό μυστικό ότι ο 40χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και η οικογένειά του να προσπαθούσε να τον στηρίξει.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στη γειτονιά του Βόλου έχουν αναστατώσει ολόκληρη την πόλη, με τον 40χρονο δράστη να είναι άφαντος και την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει