Ενημέρωση με ένα κλικ

“Νάνσυ” η “εγκέφαλος” του κυκλώματος εκβιαστών – Ψηλή, ξανθιά και με ακριβά γούστα

Η εντυπωσιακή ξανθιά με τα ακριβά γούστα και με αδυναμία στην πολυτέλεια δεν είναι άλλη από την “Νάνσυ”, φερόμενη ως η “εγκέφαλος” του κυκλώματος εκβιαστών.

Η “Νάνσυ” είναι μια ξανθιά, ψηλή και εντυπωσιακή γυναίκα που «συστηνόταν» ως διεκπεραιώτρια. Ήταν πάντα περιποιημένη, φορούσε ακριβά ρούχα και κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια και το ύφος της και ο τρόπος που μιλούσε ήταν ιδιαιτέρως επιτηδευμένο!

Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε ποιο είναι το πραγματικό της επάγγελμα, σύμφωνα με το Star. Είχε δηλωθεί ψευδώς ότι δούλευε συμβουλευτική εταιρία για να φαίνεται ότι είχε εισόδημα και ασφάλιση!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, εκτός από τον αδελφό της, που ήταν και το δεξί της χέρι και είχε τον ρόλο του εισπράκτορα και του ταμία του κυκλώματος, σημαντικό ρόλο έπαιζε και η μητέρα τους, καθώς είχε γνώσεις και ήξερε πως μπορεί να κρυφτεί το μαύρο χρήμα.

Στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της βρέθηκαν περίπου 25 ρολόγια, τα περισσότερα από ακριβές μάρκες. Το φθηνότερο κοστίζει κοντά στις 7.000, καθώς ήταν  μοντέλο μιας πασίγνωστης εταιρείας, όλα μέσα στις κασετίνες τους..

Άξιο προσοχής είναι το γεγονός πως μια απλή  διεκπεραιώτρια μπορούσε να κυκλοφορεί με τόσο ακριβά αξεσουάρ και μάλιστα να έχει πάντα  πάνω της  ρευστό..2.000 ευρώ όταν την συνέλαβαν

«Εγώ έχω πάντα ρευστό, γιατί οι άνθρωποι που ανακατεύομαι, όταν λέω ότι θα γίνω αυτό, θέλω πάντα να σηκώνουν το τηλέφωνο», φέρεται να είχε δηλώσει σε καταστηματάρχη που είχε καθυστερήσει μια πληρωμή.

Η 43χρονη «Νάνσυ» με καταγωγή από την Πάτρα, έχει παρελθόν στις απάτες  καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στη σχετική δικογραφία, είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δομή, την ιεραρχία και τη δράση της σπείρας με κέρδη άνω των 700.000 ευρώ ανά έτος, είχε συλληφθεί δύο ακόμη φορές κατά το παρελθόν για διάπραξη κακουργημάτων.

Το 2009 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα απάτης καθώς, παριστάνοντας τη μεσίτρια, αποπειράθηκε να πουλήσει ακίνητο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αξίας 120.000 ευρώ. Δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει την παράνομη πράξη της καθώς πιάστηκε στα πράσα.

Το 2010, βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τον νόμο, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού, ύψους περίπου 125.000 ευρώ, από το γραφείο ασφαλίσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο. Και στις δύο περιπτώσεις τής είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει