Ενημέρωση με ένα κλικ

Αντώνης Ρέμος για υπόθεση φοροδιαφυγής: “Οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα”

 

Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία μετά μετά την δημοσιοποίηση για πιθανή φοροδιαφυγή, λέγοντας

«Όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μη φοβόσαστε κανέναν»

Ο Αντώνης Ρέμος αποδίδει τα όσα φέρεται να κατηγορείται σε ψέματα απατεώνων

«Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα και τα ψέματά τους θα έχουν λίγα χρόνια, θα είναι κοντά τα ψέματά τους, γιατί η αλήθεια πάντα θα είναι πάνω απ’ όλους. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να μην φοβόσαστε όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε πάντα όρθιοι και σταθεροί».

«Καμία φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,  απλά να σας πω μόνο μία κουβέντα, στη ζωή να μην φοβόσαστε τα προβλήματα, να μην φοβόσαστε τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε», πρόσθεσε.

«Σε όλους εσάς σας λέω μόνο ό,τι πρόβλημα και αν έχετε στη ζωή σας, που το χειρότερο, τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι.

Αν είμαστε όρθιοι μην φοβόσαστε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας και για αυτό είμαι απόψε εδώ»

Δείτε εδώ τις δηλώσεις στην πρώτη συναυλία του μετά τις κατηγορίες

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει