Ενημέρωση με ένα κλικ

Εκτός εαυτού η αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ -«Έξω από το γραφείο μου, ρε»

Την πόρτα της εξόδου από το γραφείο της έδειξε η αντιπρύτανης του ΕΚΠΑΣοφία Παπαιωάννου, στου συνδικαλιστές που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τη μη ανανέωση της σύμβασης του υπαλλήλου που είχε «κατεβάσει» τον server τον Φεβρουάριο προκειμένου να μη διεξαχθούν διαδικτυακά οι εξετάσεις του εξαμήνου, φωνάζοντας τους «Έξω από το γραφείο μου, ρε»..

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι στο εκπαιδευτικό ίδρυμα, με αφορμή την απόλυση του συμβασιούχου διοικητικού υπαλλήλου και μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρη Αντωνίου.

Ο Δημήτρης Αντωνίου είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου της Αθήνας, καθώς είχε δήλωσε δημόσια ότι μετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ του ΕΚΠΑ τον Φεβρουάριο, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εξ αποστάσεως εξετάσεις σε σχολές του Πανεπιστημίου.

Εκεί, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ωστόσο σε κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν, οι τόνοι ανέβηκαν και η αντιπρύτανης αντέδρασε, ζητώντας τους με έντονο τρόπο σχεδόν εκτός εαυτού, να βγουν έξω από το γραφείο. «Έξω από το γραφείο μου, ρε! Φτάνει!» φώναξε η κ. Παπαϊωάννου, χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει