Ενημέρωση με ένα κλικ

«Κατά λάθος» νεκρός 36χρονος από μπαλοθιά πάνω σε γλέντι

Σε ανείπωτη τραγωδία κατέληξε το οικογενειακό γλέντι όταν νεκρός έπεσε ένας 36χρονος άντρας, που τον σκότωσε ο μπατζανάκης του, «κατά λάθος» από μια σφαίρα από τις μπαλοθιές που έριχναν.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση σοκ όταν παραδόθηκε και είπε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, ενώ δεν θυμάται το σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, κάτι που είχε προκαλέσει εντύπωση, αλλά η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.

Ο 36χρονος  είχε πάει να βοηθήσει συγγενείς του κτηνοτρόφους στο κούρεμα των κοπαδιών στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι , μετά ακολούθησε γλέντι, όπως συνηθίζεται στα χωριά της Κρήτης, φυσικά με μεγάλη  κατανάλωση αλκοόλ  και έτσι βγήκαν τα πιστόλια για να «παίξουν» μπαλοθιές. Κάποια σφαίρα βρήκε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός .

Στην αρχή εξεταζόταν το σενάριο της δολοφονίας, ενώ, κατά πληροφορίες, σε κοντινή απόσταση γινόταν καβγάς μεταξύ κτηνοτρόφων για κτηματικές διαφορές.

Ο 36χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από την περιοχή της Κριτσάς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αργά χθες το απόγευμα.

Ωστόσο, ήταν αργά, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο οι αστυνομικοί προχωρούν σε αυτοψία, και συλλέγουν όλα τα στοιχεία, λαμβάνουν καταθέσεις, ώστε να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει