Ενημέρωση με ένα κλικ

Κολωνός: Ο παντρεμένος «Πάνος» είχε ζητήσει να του «κάτσει» η 12χρονη – Νέοι φρικιαστικοί διάλογοι στο φως

Η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό συνεχίζει να σοκάρει το πανελλήνιο, την ώρα που νέα στοιχεία να έρχονται στο φως. Τα νέα στοιχεία δείχνουν τη συνομιλία με ένα άτομο που ονομάζεται Πάνος και ήθελε να βιάσει το άτυχο κορίτσι, επικοινωνώντας με έναν από τους λογαριασμούς που χειριζόταν ο κακοποιητής της μικρής, Ηλίας Μίχος.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους τον διάλογο, που δείχνει ότι ο “Πάνος”, που είναι παντρεμένος ζητά να του “κάτσει” η μικρή.

Ο διάλογος, σύμφωνα με πληροφορίες της Real News:

Ηλίας Μίχος: Είμαι 17, δεν έχω λογαριασμό

Πάνος: Είμαι 40, παντρεμένος. Σε πειράζει; Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι;

Ηλίας Μίχος: Ναι, στείλε Viber. 70 ευρώ και κάνουμε ό,τι θες.

Πάνος: Αν βρεθούμε θα πρέπει να μου «κάτσεις» όμως. Αν αξίζεις, ναι. Και Viber θα στέλνω μόνο εγώ όταν μπορώ. Είμαι παντρεμένος σου είπα. Οk;

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχεία του συγκεκριμένου άντρα μοιάζουν με εκείνα που είχε περιγράψει το κορίτσι στην πρώτη της κατάθεση, καθώς μιλήσει για ένα Πάνο γύρω στα 40 με κόκκινο αυτοκίνητο. Η μικρή είχε πει ότι το άτομο αυτό, που δεν έχει συλληφθεί, την είχε κακοποιήσει δύο φορές.

Η 12χρονη έχει αναφερθεί και σε έναν παντρεμένο με δύο παιδιά, με λευκό αυτοκίνητο, με τον οποίο αντάλλαξαν μηνύματα στο WhatsApp και συναντήθηκαν τρεις φορές, ενώ έχει μιλήσει για κάποιον Αλέξανδρο με μαύρο αυτοκίνητο από το Ίλιον με τον οποίο υπήρχαν επικοινωνίες στο Viber και τον συνάντησε δύο φορές. Ο τελευταίος φέρεται να είναι παντρεμένος και φέρεται να της είχε πει ότι έχει ένα γιο μικρότερης ηλικίας από την ίδια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει