Ενημέρωση με ένα κλικ

Αναγνωστόπουλος: «Χαστούκι» από τους γονείς της Καρολάιν – «Δεν θέλω τα λεφτά σου»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος 17 μήνες μετά το έγκλημα που διέπραξε, φέρεται να επιθυμεί να μεταβιβάσει τα περιουσιακά του στοιχεία στην κόρη του Λυδία. Αυτό όμως έχει προκαλέσει την αντίδραση των γονέων της Καρολάιν, που σκέφτεται ότι πίσω από την πρόθεση του καταδικασμένου για τη δολοφονία πιλότου, κρύβεται ένα σχέδιο για να κερδίσει ελαφρυντικά και να ρίξει την ποινή του. Αρνούνται να πάρουν μέρος σε μια τέτοια σχετική συζήτηση και αναρωτιούνται για ποια περιουσιακά στοιχεία μιλάει, αφού όπως τονίζουν εκείνοι πλήρωναν σχεδόν για όλα.

Τη δική της απάντηση σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην κόρη του Λυδία, δίνει για πρώτη φορά η οικογένεια της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς από την Αλόννησο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, από το πολύ στενό περιβάλλον της οικογένειας, τόσο ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, όσο και η μητέρα της αρνούνται κατηγορηματικά να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τη μεταβίβαση της περιουσίας του δολοφόνου της κόρης τους.

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι για να γίνει η μεταβίβαση των κινητών και ακινήτων που διαθέτει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο όνομά του, στην κόρη του Λυδία, θα πρέπει να συναινέσουν οι άνθρωποι που έχουν την επιμέλεια του παιδιού και τη γονική μέριμνα. Αυτοί, δεν είναι άλλοι, από την οικογένεια της Κάρολαϊν, που ζει στην Αλόννησο.

Η μητέρα της νεαρής γυναίκας αρνείται κατηγορηματικά να συναινέσει σε μία τέτοια κίνηση, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα νομικό τερτίπι, το οποίο θα δώσει ελαφρυντικά στον δολοφόνο του παιδιού της. «Δε μας ενδιαφέρουν τα χρήματα και τα οικόπεδα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον. Δεν θέλουμε τα χρήματά του» φέρεται να δηλώνει η Σούζαν Κράουτς σε ανθρώπους του στενού οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος.

Άλλο ένα θέμα που έχει θέσει η οικογένεια της Κάρολαϊν στο τραπέζι είναι η προέλευση αυτών των περιουσιακών στοιχείων. «Τους δίναμε 1.000 ευρώ κάθε μήνα και 50.000 ευρώ για να αγοράσει το οικόπεδο που θα έχτιζαν το σπίτι τους. Για ποια δικά του περιουσιακά στοιχεία μιλάει;» φέρονται να λένε οι χαροκαμένοι γονείς, οι οποίοι δε θέλουν να έχουν την παραμικρή συναλλαγή με τον δολοφόνο του παιδιού τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με εκείνους της Καρολαϊν Κράουτς διατηρούν άψογες σχέσεις, παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην Αλόννησο για τον δολοφόνο και την αποτρόπαια πράξη του. Βλέπουν τη μικρή Λυδία τακτικά, σύμφωνα με όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, ενώ η Σούζαν δεν αρνείται και επιπλέον ώρες για τη σχέση γιαγιάς – παππού και εγγονής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει