Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζητάει άμεσα διαζύγιο από την Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης!

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας, αφού ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου έχουν απομακρυνθεί πλήρως, επιρρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλο για τα τρία νεκρά κορίτσια, με τον πρώτο ειδικά να θέλει να προχωρήσει. Ο 30χρονος, άλλωστε, είναι γνωστό πως έχει πλέον σχέση και μένει μαζί με μια γυναίκα, η οποία μάλιστα λέγεται ότι είναι φιλικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, για την πλευρά της οποίας ο Αλέξης Κούγιας ετοιμάζει σωρεία μηνύσεων.

Τη στιγμή, όμως, που οι πληροφορίες τον θέλουν να επιθυμεί να πάρει διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά να μη βιάζεται καθόλου, έρχεται η εφημερίδα «On Time» να αποκαλύψει μήνυμα από την πλευρά του, ζητώντας άμεσα την επισημοποίηση του χωρισμού.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», λοιπόν, μίλησε για τη νέα σχέση του Μάνου μια κοινή φίλη του πατέρα και της μητέρας των τριών νεκρών από την Πάτρα.

«Ο Μάνος κυκλοφορεί στην Πάτρα με ένα πολύ φιλικό πρόσωπο. Τον έχουμε συναντήσει δύο φορές με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν κρύβονται. Νομίζω ναι είναι η σχέση του. Τη δεύτερη φορά που τον είδαμε σε παραλία ήταν πιο κοντά. Σε λίγο πιο τρυφερές στιγμές», επεσήμανε η φίλη του ζευγαριού.

«Και τις δύο φορές που τον είδα δεν είδα να είναι στεναχωρημένος. Καμία σχέση για έναν πατέρα που έχει χάσει τα παιδιά του. Τώρα εάν το κρύβει ή εάν το περνάει τόσο απαλά μπράβο του», τόνισε η ίδια.

«Πιστεύω πως ναι» απάντησε η κοινή φίλη της Ρούλας και του Μάνου σε ερώτηση για το εάν ο πατέρας των τριών κοριτσιών διατηρούσε σχέση με τον εν λόγω άτομο και ενώ ήταν μαζί με τη μητέρα τους.

«Είναι πολύ κοινή τους φίλη. Ήταν αρκετά κοντά και σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ο Μάνος διαμένει στο σπίτι της κοπέλας. Η οικογένεια της κοπέλας δεν μιλάει καθόλου για τη σχέση με τον Μάνο. Μάλλον κάτι θα ξέρουν», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει