Ενημέρωση με ένα κλικ

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα αποτελέσματα – Από σήμερα οι ενστάσεις

Εκδόθηκαν χτες, βράδυ Τρίτης, από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), τα προσωρινά αποτελέσματα για την παροχή 97.000 voucher σε γονείς για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Οι γονείς που για οποιοδήποτε λόγο επιθυμούν να προχωρήσουν σε ένσταση επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, μπορούν να το κάνουν από σήμερα, Τετάρτη 24 έως και την Παρασκευή 26 Αυγούστου, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Να σημειωθεί ότι στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε μορφή pdf.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων αναμένεται να βγουν την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Τρίτη 30 Αυγούστου, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των ενστάσεων.

Τα αποτελέσματα αφορούν την επιλογή των ενδιαφερόμενων γονέων στο πρόγραμμα δράσης  «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της σχολικής περιόδου 2022 – 2023.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συνολικός προϋπολογισμός των 97.000 voucher ανέρχεται στο ποσό των 331.200.000 ευρώ.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Δείτε την ειδική εφαρμογή εδώ

Οι δικαιούχοι

  1. Μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών, καθώς και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία
  2. Άτομα (γυναίκες και άντρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών ή και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία,
  3. Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση ή που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβασή τους στην εργασία, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων σε ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει