Ενημέρωση με ένα κλικ

ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στα Σπάτα – Ποιος είναι ο 21χρονος που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο

Τη ζωή του έχασε ένας νεαρός Άγγλος από τον έλικα ελικοπτέρου στον Άγιο Γεώργιο, στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας. Μία παρέα νεαρών από την Αγγλία είχε μισθώσει ένα ελικόπτερο.

Τότε, ένα άτομο από την παρέα, 21 ετών, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκε θανάσιμα από τον έλικα που βρίσκεται στην ουρά του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς φέρεται να διαμελίστηκε.

Ο 2;χρονος Βρετανός, μαζί με τρεις ακόμη ομοεθνείς του, νοίκιασαν το ελικόπτερο και μόλις είχαν επιστρέψει από τη Μύκονο.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας.




Ποιος είναι ο 21χρονος που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Sun, ο 21χρονος ήταν γόνος super-rich οικογένειας της Βρετανίας, η οποία είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο, όπου έκαναν διακοπές, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα προκειμένου να τους παραλάβει το ιδιωτικό τους τζετ για να τους μεταφέρει στην Βρετανία.

Μάρτυρες δήλωσαν στην εφημερίδα The Sun ότι λιμουζίνες περίμεναν στο ελικοδρόμιο των Σπάτων, έτοιμες να τους μεταφέρουν στο τζετ τους που είχε σταθμεύσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Στο ένα ελικόπτερο επέβαιναν τα δύο αδέλφια και στο άλλο ελικόπτερο, που ακολουθούσε, οι γονείς τους.




«Βρετανός τουρίστας, 21 ετών, σκοτώθηκε σε φρικιαστικό δυστύχημα με ελικόπτερο μετά από διακοπές στη Μύκονο με την πλούσια οικογένειά του», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος για το θέμα, το οποίο λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερη έκταση.

Πηγή: newsique.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει