Ενημέρωση με ένα κλικ

Κόρινθος: Τραγωδία στην άσφαλτο – Έχασαν την ζωή τους δύο νέα παιδιά

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κορινθία, ένα αγόρι 17 ετών και ένα κορίτσι18 ετών νεκροί σε τροχαίο στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στο 95ο ΧΛΜ. Και δυο παιδιά είναι απο την Κόρινθο.

Θρήνος στην Κόρινθο τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Στις 5 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτός στην ίδια κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο νεαροί απο την Κόρινθο ηλικίας 18 και 17 ετών.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Μταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και δύο σοβαρά τραυματίες.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Πήραν κρυφά τα κλειδιά από την οικογένεια τους

H θεία του 15χρονου οδηγού και της 18χρονης που μαζί με έναν 16χρονο έχασαν τη ζωή τους αποκάλυψε ότι τα παιδιά πήραν κρυφά το δεύτερο κλειδί από το αυτοκίνητο της οικογένειάς τους

Μιλώντας χθες στη τηλεόραση του ALPHA αποκάλυψε: «Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 02:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά». Συνεχίζοντας είπε: «Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο».

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως», πρόσθεσε η θεία για το τραγικό συμβάν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει