Ενημέρωση με ένα κλικ

Πισπιρίγκου: Πώς αντέδρασε μετά την κλήση της ως ύποπτη για τις δολοφονίες Μαλένας, Ίριδας

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν αυτός που τοποθετήθηκε πρώτος για την κλήση της 33χρονης ως ύποπτης για τη δολοφονία και των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Μιλώντας στο STAR ο Όθων Παπαδόπουλος αρχικά σημείωσε πως με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά «δεν διαψεύδεται κάτι από όσα μου έχει πει (σ.σ. η Ρούλα Πισπιρίγκου) από την αρχή».

Ο ίδιος επέμεινε στο γεγονός ότι η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για το πόρισμα λέγοντας ότι «το περιμένουμε με ενδιαφέρον» ενώ πέταξε και το «καρφί» του αναρωτώμενος «τι σόι πόρισμα είναι αυτό που το έχει μάθει όλη η Ελλάδα και να μην έχουμε ενημερωθεί ακόμα εμείς;».

Περιγράφοντας τη «γραμμή» που θα ακολουθήσει η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως «όταν πάρουμε το πόρισμα θα το δούμε γραμμή-γραμμή με βάση τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις».

Επανέλαβε, δε, ότι η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου παραμένει το «πάνε να μου φορτώσουν και τους άλλους των δύο παιδιών». «Εάν το πόρισμα είναι αυτό που ακούμε και βασίζεται σε αυτή τη λογική θα το αμφισβητήσουμε» κατέληξε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει