Ενημέρωση με ένα κλικ

Πάτρα: Βόμβα! Ξανακαλούν την Δήμητρα Πισπιρίγκου για κατάθεση

Μια βόμβα έριξε ο εμπειρότατος αξιωματικός Ταξίαρχος ε.α. και Επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος. Η βόμβα αυτή δεν ήταν άλλη από την πληροφορία, ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου, σύντομα, στους εμπειρότατους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κατερινόπουλος είπε να μην εκπλαγούμε αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μάλλον την βόμβα αυτή την έριξε σχολιάζοντας τα πρωτοφανή μέτρα κάτω από τα οποία οδηγήθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην ΓΑΔΑ. Μάλιστα είπε ότι τα μέτρα αυτά συνηθίζονται σε ανθρώπους που είναι ύποπτοι χωρίς να θέλεις βεβαίως να υπονοήσει κάτι ή να πει ότι η κ. Πισπιρίγκου είναι ύποπτη.

Απατώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως αυτό συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχουν κενά και με την μελέτη της κατάθεσης της να υπάρχουν νέα ερωτήματα ή να υπήρξαν κάποια νέα πράγματα ή να δώσει νέες διευκρινήσεις.

Υπάρχει αυτή η πληροφορία η οποία και για αυτό να μιλάνε ότι την επομένη εβδομάδα θα σταλεί η δικογραφία στους εισαγγελείς.

Πηγή: flamis.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More