Ενημέρωση με ένα κλικ

Πάτρα: Βόμβα! Ξανακαλούν την Δήμητρα Πισπιρίγκου για κατάθεση

Μια βόμβα έριξε ο εμπειρότατος αξιωματικός Ταξίαρχος ε.α. και Επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος. Η βόμβα αυτή δεν ήταν άλλη από την πληροφορία, ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου, σύντομα, στους εμπειρότατους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κατερινόπουλος είπε να μην εκπλαγούμε αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μάλλον την βόμβα αυτή την έριξε σχολιάζοντας τα πρωτοφανή μέτρα κάτω από τα οποία οδηγήθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην ΓΑΔΑ. Μάλιστα είπε ότι τα μέτρα αυτά συνηθίζονται σε ανθρώπους που είναι ύποπτοι χωρίς να θέλεις βεβαίως να υπονοήσει κάτι ή να πει ότι η κ. Πισπιρίγκου είναι ύποπτη.

Απατώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως αυτό συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχουν κενά και με την μελέτη της κατάθεσης της να υπάρχουν νέα ερωτήματα ή να υπήρξαν κάποια νέα πράγματα ή να δώσει νέες διευκρινήσεις.

Υπάρχει αυτή η πληροφορία η οποία και για αυτό να μιλάνε ότι την επομένη εβδομάδα θα σταλεί η δικογραφία στους εισαγγελείς.

Πηγή: flamis.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει