Ενημέρωση με ένα κλικ

Πάτρα: Παραδίδεται το “καυτό” πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας -Τι δείχνουν τα στοιχεία

Η αντίστροφη μέτρηση για να ξεμπλεχτεί το κουβάρι της υπόθεσης της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών αδερφών, έχει ξεκινήσει, καθώς ακόμη και σήμερα ενδέχεται να παραδοθεί στις Αρχές το πόρισμα Καρακούκη-Καλογριά για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Πηγές που γνωρίζουν σε βάθος την υπόθεση αναφέρουν ότι το πόρισμα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο μικρών παιδιών των Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη ήταν ασφυκτικός. Την ίδια ώρα το “μπαράζ” καταθέσεων συνεχίζεται, με στόχο να διαφανεί αν θάνατός τουςήταν από παθολογικά αίτια ή αποτέλεσμαεγκληματικής ενέργειας.

Σήμερα, αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της 33χρονης κατηγορούμενης μητέρας (για τον θάνατο της Τζωρτζίνας) στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να πουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, έπειτα από σχετική κλήση που έλαβαν, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πιθανότατα θα ακολουθήσει η αδελφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το pelop.gr, σήμερα θα περάσουν το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ο πατέρας (Ανδρέας Πισπιρίγκος) και η μητέρα (Ελένη Λεγάτου) της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να καταθέσουν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, έπειτα από ενημέρωσή τους το πρωί της Κυριακής.

Μάνος Δασκαλάκης: «Είμαι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα» -Τι είπε για Μαλένα, Ίριδα
Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να καταθέσει την περασμένη Πέμπτη (16/6), ενώ από τη διαδικασία της κατάθεσης πέρασε και ο πατέρας του.

Οπως είχε μεταδώσει η εκπομπή «Live News» του MEGA, ο Μάνος Δασκαλάκης εστίασε στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που βρίσκονται στο μικροσκόπιο, ενώ έφυγε εξουθενωμένος αλλά ήρεμος, αφού, όπως φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον, «έβγαλε από μέσα του όλα όσα τον βασάνιζαν».

Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πεπεισμένος για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την 33χρονη, αλλά για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον κάνουν να πιστεύει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του βρίσκεται πίσω και από αυτές τις δύο δολοφονίες.

Ο 30χρονος γονιός των τριών νεκρών κοριτσιών μίλησε αναλυτικά για τις σκηνές των θανάτων, από τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε. Το ξεκίνημα έγινε με τον θάνατο της Μαλένας, επαναλαμβάνοντας αυτά που είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του για εκείνο το μοιραίο Σάββατο, όταν έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του, από το τηλέφωνο.

Από το τηλέφωνο ενημερώθηκε και όταν η μόλις 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, ενώ για την Τζωρτζίνα τόνισε πως τα στοιχεία που υπάρχουν δεν αμφισβητούνται και δείχνουν την ενοχή τής άλλοτε γυναίκας του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει