Ενημέρωση με ένα κλικ

Κληρονομιά Γιώργου Τράγκα: Αποποίηση “βόμβα” από τον γιό του Φρέντυ

Την απόφαση να αποποιηθεί την «χρυσή» κληρονομιά του πατέρα του Γιώργου Τράγκα αποφάσισε ο ένας εκ των δύο υιών, Φρέντυ. Έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, το μικρότερο παιδί του διάσημου δημοσιογράφου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα media για το πρωτοφανές μέγεθος της περιουσίας του, είπε ένα βροντερό όχι στα «χρυσά» ακίνητα και τους λογαριασμούς εκατομμυρίων του πατέρα του σε Ελλάδα και εξωτερικό, υπογράφοντας την περιβόητη δήλωση αποποίησης.

 

Το τελευταίο μέρος της υπόθεσης, τουλάχιστον σε ο,τι αφορά τον Φρέντυ Τράγκα, παίχτηκε σήμερα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας επί τους οδού Λουκάρεως, όπου ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και γιός του γνωστού δημοσιογράφου, παρουσία του δικηγόρου του Θέμη Σοφού,  έκλεισε οριστικά τον «φάκελο» χρυσή κληρονομιά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δικηγόρου του Φρέντυ Τράγκα Θέμη Σοφού

“Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος. Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ).”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει