Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονία Καβάλα: Σοκ! Την έσερνε από τα μαλλιά – Καρέ-καρέ το έγκλημα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου, όπου δολοφονήθηκε η Αΐντα από τον σύζυγό της, την Πέμπτη (05.05.2022), στο χωριό Πηγές στην Καβάλα. Παράλληλα, την ημέρα της κηδείας της αδικοχαμένης Αΐντας, στην Καβάλα, ο 55χρονος συζυγοκτόνος επέλεξε να κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, όπως αποκάλυψε ο Alpha. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα συνέβησαν από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι αργά το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο συζυγοκτόνος εισοποίησε τις αρχές.

Όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό, στις 16.30 η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια. Η 43χρονη φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι.

Ακολουθούν τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά για την μητέρα δύο παιδιών, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που την στραγγάλισε.

Μετά τη δολοφονία, ο συζυγοκτόνος βγαίνει για λίγο από το καμαράκι. Στη συνέχεια, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία, ομολογώντας το έγκλημα. Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και την ερχόμενη Τρίτη (10.05.2022) αναμένεται να απολογηθεί.

“Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω”, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας που βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει