Ενημέρωση με ένα κλικ

«Ρουκέτα» Κατερινόπουλου: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»

«Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών», σχολίασε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, όταν άκουσε ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν έχει ακόμα στα χέρια του τις φωτογραφίες από την ιατροδικαστική εξέταση της Ίριδας και ότι μένουν κλειδωμένες σε ένα γραφείο στην Πάτρα.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ερευνά τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να έχει στα χέρια του το υλικό και τις φωτογραφίες από την ιατροδικαστική εξέταση της μικρής Ίριδας, του παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη που “έφυγε” δεύτερο από τη ζωή.

Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το Τμήμα Ανθρωποκτονιών θορυβήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών με τα ευρήματα της Ίριδας – τα οποία δεν είχε στη διάθεσή του μέχρι σήμερα – και ζήτησε από την Ασφάλεια Πατρών το υλικό.

«’Ηδη ψάχνουν ένα CD, το οποίο είναι κλειδωμένο σε ένα συγκεκριμένο γραφείο, θα φύγει από την Πάτρα, θα παραδοθεί στο Ανθρωποκτονιών και από εκεί και πέρα ενδεχομένως να παραδοθεί στους δύο πραγματογνώμονες, τον κ. Καρακούκη και τον κ. Καλόγρια. Οι Αρχές δεν τα είχαν αυτά τα στοιχεία στα χέρια τους, μου κάνει εντύπωση αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»
Η είδηση αυτή από τον κ. Κουσουλό πυροδότησε την αντίδραση του Θανάση Κατερινόπουλου που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν εμπιστεύεται συγκεκριμένα πρόσωπα της Ασφάλειας Πατρών.

«Θα γίνω κακός. Προσωπικά, για πολλούς λόγους, δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών. Έχω τους δικούς μου λόγους. Χαίρομαι που ανέλαβε την υπόθεση το Ανθρωποκτονιών», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Δεν μου αρέσει να βγαίνουν να λένε διάφορα στον αέρα που την φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν. Όχι για την συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι κάποιοι που βγαίνουν και μιλάνε γενικώς και αποποιούνται συγγένειες. Ήμουν πρόεδρος Αξιωματικών τόσα χρόνια, ξέρω πού πήγαινε ο καθένας. Δε δικαιούνται να μιλούν», πρόσθεσε ο ταξίαρχος.

«Να ψάξουν το κλειδωμένο CD με τις φωτογραφίες της Ίριδας και να δουν ποιος το είχε και ποιες είναι οι σχέσεις του με κάποιους άλλους κύριους της περιοχής. Εγώ θα έδινα εντολή να μπουν τώρα στην Ασφάλεια Πατρών και να τα σηκώσουν όλα», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει