Ενημέρωση με ένα κλικ

«Μίλησαν» τα κινητά της Πισπιρίγκου – Τι έψαχνε στο google για την κεταμίνη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως το τάμπλετ της κατηγορούμενης και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της, «έδειξαν» ότι η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αναζήτησε πληροφορίες για την κεταμίνη, το έκανε όμως μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συγκεκριμένα λίγο πριν συλληφθεί.

Η Ρούλα Πιπισπιρίγκου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έμπαινε στη διαδικασία να googlάρει για κάθε τi που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα σάιτ σχετικά με ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην 9χρονη.

Η τελευταία της αναζήτηση στο Google τοποθετείται χρονικά στις 30 Μαρτίου, λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής τη μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε γίνει γνωστή η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει προβεί σε αγορά μέσω διαδικτύου, αφορά όμως σε φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες. Από τις οκτώ συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου επί της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει