Ενημέρωση με ένα κλικ

Παράταση των μέτρων ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας

Την παράταση των μέτρων κατά του κορονοϊού ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, κατόπιν της σχετικής εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών.

Όπως αναφέρεται στην χθεσινή ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας, «σήμερα, Τετάρτη 19/1, συνεδρίασε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εξετάσει τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Αποφασίστηκε ομόφωνα τα μέτρα που ισχύουν, να παραταθούν για μια εβδομάδα».

Τα μέτρα αναμένεται να επενεξεταστούν την προσεχή εβδομάδα, ώστε να αποφασιστεί εαν τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα επανέλθει η μουσική στην εστίαση, αλλά και τι θα ισχύει με το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση και στα κέντρα διασκέδασης.

Παρά την τάση αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων, η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων στη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την απόφαση να συνεχιστούν τα μέτρα καθώς παραμένει ανησυχητικός ο αριθμός των θανάτων.

Σημειώνεται πως η παράταση που είχε ανακοινώσει το υπουργείο Υγείας την περασμένη εβδομάδα ισχύει μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου (ώρα 06:00), όπως προβλέπεται στο σχετικό ΦΕΚ, και η νέα παράταση που αποφάσισε η Επιτροπή, ισχύει μέχρι τέλος του μήνα, δηλαδή μέχρι 31 Ιανουαρίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει