Ενημέρωση με ένα κλικ

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το «σχέδιο εξόντωσης της Καρολάιν»

Κόλαφος το βούλευμα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, έπειτα από ομόφωνο βούλευμα των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέφερε πως το βούλευμα ήταν αναμενόμενο, καθώς οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών υιοθέτησαν πλήρως την εισαγγελική πρόταση.

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», «με τα στοιχεία που θα προσκομίσουμε, με τα στοιχεία τα οποία θα ελεγχθούν και από τους δικαστές, θεωρώ ότι όσο μπορούμε θα υπερασπιστούμε και τη θέση του κατηγορουμένου, η οποία είναι σαφής και προανακριτικά και ανακριτικά, συν με αυτά που θα προσθέσουμε και στη διάρκεια της δίκης». Και πρόσθεσε: «Υπάρχει άρνηση από τον εντολέα μου, υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκ προμελέτης, δεν ήταν προσχεδιασμένο.

Αυτό το οποίο θέλουμε να αποδείξουμε είναι επί της ουσίας ότι δεν υπήρχε κανένας προσχεδιασμός. Αυτό το οποίο έγινε αφορούσε εκείνη τη μοιραία νύχτα και τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο». Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά δεν σκοπεύει να προσβάλλει το βούλευμα.

Κόλαφος το βούλευμα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, παραπέμπεται να δικαστεί ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά ΝεράΜπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς θα βρεθεί στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας μετά από ομόφωνο βούλευμα των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Παράλληλα τον βαραίνουν και δύο επιπλέον πλημμελήματα, της ψευδούς καταγγελίας ,επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει