Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξεκινούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του νέου «Οίκου Ευγηρίας & Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς»

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η κατασκευή του νέου, υπερσύγχρονου κτηρίου του «Οίκου Ευγηρίας & Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς», παραρτήματος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΠΚΜ).

 

Οι εργασίες ολοκλήρωσης του έργου, που είχε μείνει στάσιμο για χρόνια, επανεκκινούν μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ανάμεσα στην  Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασιλική Νάκου και στην ανάδοχη εταιρία ΟΡΚΑ Α.Τ.Ε.Ε, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, παρουσία του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιου Γεωργαντά.

 

Την ικανοποίηση και τη χαρά της για τη σημαντική αυτή εξέλιξη, εξέφρασε η Πρόεδρος του ΚΚΠΠΚΜ, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο έργο που αφορά «στους πολίτες του αγαπημένου Κιλκίς και των όμορων νομών της Κεντρικής Μακεδονίας μας».

 

Η κυρία Νάκου αναφέρθηκε στη συμβολή και το αμέριστο ενδιαφέρον της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, αλλά και του υφυπουργού κ. Γεώργιου Γεωργαντά, με ενέργειες και των οποίων το έργο θα πάρει πολύ σύντομα «σάρκα και οστά» , ευχαριστώντας παράλληλα για τη συνδρομή τους για την επιτυχή κατάληξη, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Πάρι Μπίλλια.

 

Η Πρόεδρος του ΚΚΠΠΚΜ, απηύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εργαζόμενους του Οίκου Ευγηρίας και Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς «που έδωσαν αυτά τα δύο χρόνια την ψυχή τους για να φτάσουμε εδώ σήμερα» και που «μέσα στην πανδημία σ’ ένα μικρό και πεπαλαιωμένο κτήριο – με όσες αναγκαίες παρεμβάσεις πραγματοποιήσαμε- κράτησαν covid free τους περιθαλπόμενους και είναι άξιοι συγχαρητήριων».

 

Ευχαρίστησε επίσης τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας που άμεσα έκαναν όλα τα προβλεπόμενα, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Διεύθυνσης της Π.Ε. Κιλκίς.

«Είναι γεγονός πως τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΚΠΠΚΜ με την ενάργεια που διακρίνονται συνετέλεσαν στο κάθε βήμα, για να φτάσουμε στη σημερινή εξαιρετική μέρα. Είμαι υπερήφανη που κι εγώ συνέβαλα στο καθήκον μου, ώστε οι συμπολίτες μας στο Κιλκίς κι ευρύτερα, να έχουν υπηρεσίες αντάξιες ενός σύγχρονου συστήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, όπως οφείλει διαχρονικά η Πολιτεία προς όλους» σημείωσε η κ.Νάκου.

 

Καταλήγοντας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι “εργάτες” και συνεργάτες στην πρόοδο κάθε πολίτη, στην αξιοπρεπή διαβίωση των πασχόντων,  ΑμεΑ και ηλικιωμένων συνανθρώπων μας».

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει