Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξαρθρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ κοκαΐνης της Αθήνας

10 κιλά καθαρής κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής – Τι άλλο ερευνά η Δίωξη Ναρκωτικών

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση ενός απο τα μεγαλύτερα καρτελ διακίνησης κοκαΐνης της Αθήνας.

Οι πρώτες πληροφορίες του protothema.gr λένε οτι μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, ενώ σε καβάντζα-επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής βρέθηκαν 10 κιλά καθαρής κοκαΐνης. Η υπόθεση, εκτιμάται οτι ειναι ιδιαίτερα σοβαρή καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν πώς έφθαναν τα κιλά της κόκας στην ομάδα και στη συνέχεια πώς διοχέτευαν τη «λευκή κυρία» στα στέκια της αθηναικής ελίτ.

Όλα ξεκίνησαν απο μια πληροφορία που έφθασε στη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που έλεγε οτι συγκεκριμένα άτομα διακινούν κόκα στη χονδρική και ως καβάντζα έχουν μεγάλη επιχείρηση χονδρεμπορικής στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής. Εκει, και στον χώρο των αποθηκών εντοπίστηκαν τα 10 κιλά κοκαΐνης με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος εχει συλληφθεί, να υποστηρίζει μέσω των δικηγόρων του Σάκη Κεχαγιόγλου και Μανώλη Βαμβουνάκη οτι δεν γνωρίζει το παραμικρό καθώς οπως λέει στο χώρο έμπαιναν και έβγαιναν πολλά ατομα.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθουν μεσα απο τηλέφωνα, σημειώσεις και επαφές να αποκρυπτογραφήσουν τις κινήσεις των καρτέλ ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει