Ενημέρωση με ένα κλικ

Βόλος: Είχαν τον γιο τους δεμένο με αλυσίδα στην αυλή του σπιτιού τους

Φυλάκιση 3 χρόνων για τους "γονείς"

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται δύο γονείς, οι οποίοι κατηγορούνται πως είχαν δεμένο με αλυσίδα τον 55χρονο γιο τους στην αυλή του σπιτιού τους στο Βόλο.

Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, φοβόντουσαν πως ο γιος τους θα κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους, καθώς ισχυρίζονται ότι ήταν επιθετικός.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή όταν οι δύο Ρομά κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελές Πλημμελειοδικείου Βόλου. Τα δύο άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παράνομη κράτηση του γιου τους επί μακρό χρονικό διάστημα, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 300 ημερησίων μονάδων, αναφέρει το Magnesianews.

 

Παραγγελία για ακούσια νοσηλεία

Μετά την καταδικαστική απόφαση του Αυτόφωρου οι γονείς του άνδρα κατέθεσαν αίτημα στην Εισαγγελία για ακούσια νοσηλεία, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία της δικαστικής συμπαράστασης, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει έρευνα από τις κοινωνικές υπηρεσίες για τις συνθήκες διαβίωσης του μεσήλικα.

 

Με πληροφορίες από Magnesianews

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More