Ενημέρωση με ένα κλικ

e-ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια εισφορών Απριλίου

Αναρτήθηκαν στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές μηνός Απριλίου 2020 μη μισθωτών, με την έκπτωση του 25%. Η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής τους είναι η Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Η έκπτωση 25% «ρίχνει» το ελάχιστο ασφάλιστρο των ελευθέρων επαγγελματιών από 220 ευρώ σε 165 ευρώ και την δικαιούνται όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι, είτε πλήττονται από τον κορονοιό είτε όχι, αρκεί να πληρώσουν εμπρόθεσμα μέχρι 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον e-ΕΦΚΑ οι εισφορές έχουν προσαρμοστεί με βάση την έκπτωση 25% σε όλους τους μισθωτούς για τον Απρίλιο, ενώ το ίδιο προβλέπεται και για τον Μάιο.

Ειδικότερα για τους αυτοτελώς απασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον καταβάλλουν εμπρόθεσμα τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές περιόδου απασχόλησης μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου του έτους 2020, παρέχεται δυνατότητα καταβολής μειωμένων εισφορών κατά 25% επί του ποσού που αντιστοιχεί στην ασφαλιστική κατηγορία επιλογής ή κατάταξης τους.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει