Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίδομα 800 ευρώ: Σε ποιους καταβάλλεται από σήμερα

Σήμερα ξεκινάει ένα ακόμη κύμα πληρωμών για αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, σε κατηγορίες εργαζομένων που δεν είχαν λάβει τα 800 ευρώ για διάφορους λόγους.

Πρόκειται για τους εργαζομένους των ειδικών περιπτώσεων που ολοκληρώθηκε η υποβολή των αιτήσεων και ανάμεσά τους είναι όσοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, οι δανειζόμενοι εργαζόμενοι, οι απασχολούμενοι σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε, κ.ά.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα καταβληθούν σε όσους επιστήμονες υπέβαλαν αίτηση έως τις 15 Μαΐου, τα 600 ευρώ της ειδικής οικονομικής ενίσχυσης που αντικατέστησε το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με τα voucher, που καταργήθηκε.

Την ερχόμενη Τρίτη θα καταβληθούν και στους εργαζομένους των ειδικών κατηγοριών που κάνουν αιτήσεις μέχρι τις 17 Μαΐου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ειδικού μηχανισμού στήριξης των εργαζομένων supportemployees.services.gov.gr, τα 800 ευρώ.

Στο τέλος Μαΐου θα καταβληθούν τα 800 ευρώ στους εργαζομένους που δήλωσαν λάθος iban ή έκαναν κάποιο λάθος στην υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλαν και είχε ως αποτέλεσμα να μην τους καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει