Ενημέρωση με ένα κλικ

Σούπερ Μαρκετ: Άνοδος 200% στην αύξηση της ζήτησης!

Δεν προλαβαίνουν την παραγωγή τα εργοστάσια!

Οι συνέπειες από την εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη, αλλάζουν τα δεδομένα στις πωλήσεις ξηράς τροφής, στα σούπερ μάρκετ, όπως:

  • όσπρια
  • ρύζια και
  • ζυμαρικά

ενώ τεράστια αύξηση στις πωλήσεις έχουν σημειώσει κυρίως το χαρτί υγείας και κουζίνας αλλά και οι κονσέρβες μακράς διαρκείας.

Το dimosio.gr έχει σήμερα το ρεπορτάζ για την ραγδαία αύξηση ζήτησης στα περισσότερα είδη καθώς επικοινώνησε με έναν εκ των ιδιοκτητών εταιρείας, που κατέχει μεγάλα φορτηγά και νταλίκες και καλύπτει τον τομέα μεταφορών προϊόντων, τον κύριο Αναστάσιο Σιαράμπη, για να πάρει το στίγμα της αγοράς από την πρώτη γραμμή.

Ο κύριος Σιαράμπης έκανε λόγο για έναν αδικαιολόγητο πανικό που όπως διαβάζουμε στο dimosio.gr επικρατεί στους καταναλωτές που σπεύδουν να γεμίσουν τα ντουλάπια τους με απόθεμα και τόνισε πως από την ημέρα που ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα η ζήτηση έχει αυξηθεί μέχρι και 200% απο τα σούπερ μάρκετ στα συγκεκριμένα αγαθά.

Διαβάστε περισσότερα στο: dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More