Ενημέρωση με ένα κλικ

Δημοπρασία ΔΔΔΥ: Θαλαμηγοί και ιστιοφόρα από 900 ευρώ!

Θαλαμηγούς, ιστιοφόρα, ταχύπλοα και αλιευτικά, σε τιμές ευκαιρίας, βγάζει στο «σφυρί» η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, η δημοπρασία της ΔΔΔΥ θα γίνει την προσεχή Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 9:00 το πρωί, στην αποθήκη της ΔΔΔΥ στη Μαγουλέζα
(τηλ. 213-2124612, 210-2474200).

Η δημοπρασία γίνεται «για την πώληση Πλωτών Επαρχίας, σύμφωνα με τους Γενικούς Ορους Πώλησης Υλικών, Πλωτών & Εναέριων Μέσων».

Δημοπρασία ΔΔΔΥ: Η χαμηλότερη τιμή

Η χαμηλότερη τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία του ΔΔΔΥ αφορά σε ένα μηχανοκίνητο αλιευτικό σκάφος με το όνομα «KISMET REIS». Πρόκειται για ένα μεγάλο αλιευτικό, μήκους 24,90 μέτρων, το οποίο φέρει εσωλέμβια μηχανή μάρκας Man Marine Blue, με ενδείξεις “ΒΜ 2002″ ΚΑΙ ” ΖΑΝ 1527/06″.

Για το συγκεκριμένο σκάφος, που υπό κανονικές συνθήκες «αγγίζει» την αξία των 50.000 ευρώ, η τιμή εκκίνησης είναι τα 900 ευρώ! Η ΔΔΔΥ προειδοποιεί, ωστόσο, ότι το αλιευτικό σκάφος δεν είναι κοινοτικό, με συνέπεια να επιβαρύνεται με τελωνειακούς δασμούς.

αλιευτικό σκάφος
Φωτογραφία: Facebook/BobMcAuliffePhotography

Πολυτελή σκάφη στη δημοπρασία του ΔΔΔΥ

Μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στη δημοπρασία του ΔΔΔΥ είναι ένα πολυτελές, ταχύπλοο σκάφος, με καμπίνα, μάρκας Ferretti (μοντέλο 48 High Performance). Το σκάφος είναι λευκό, μήκους σχεδόν 15 μέτρων και πλάτους 3,30 μέτρων, ενώ έχει δυο εσωλέμβιους πετρελαιοκινητήρες. Η τιμή εκκίνησης για το -μη κοινοτικό- Ferretti είναι τα 125.000 ευρώ.

Ferretti
Ενα Ferretti 48 High Performance / Φωτογραφία: Yacht Forums

Η ΔΔΔΥ την ίδια ημέρα βγάζει στο «σφυρί» ένα ξύλινο ιστιοφόρο, μήκους άνω των 17 μέτρων, με τιμή εκκίνησης τις 4.000 ευρώ! Σύμφωνα με την περιγραφή που υπάρχει στη σχετική διακήρυξη το σκάφος είναι σημαίας ΗΠΑ, είναι μπεζ μπορντώ χρώματος και φέρει μηχανή Mercruiser 140 ίππων. Το σκάφος δεν είναι κοινοτικό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει